ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Έμπρακτη Oικονομική Yποστήριξη

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Η συνεχιζόμενη, ανυποχώρητη, οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα, δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Η εταιρεία παρακολουθεί και στηρίζει με διαφορετικούς τρόπους και με αμείωτη συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ακαδημαϊκή χρονιά στα ευρωπαϊκά και διεθνή Πανεπιστήμια, διοργανώνουμε μία αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τους σπουδαστές που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες μας για την έναρξη ή τη συνέχιση των σπουδών τους στο εξωτερικό. Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης οι σπουδαστές γνωρίζονται μεταξύ τους, μοιράζονται τις ανησυχίες τους και λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές και τη φοιτητική τους ζωή στο εξωτερικό. Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με κλήρωση για μία υποτροφία σε ένα τυχερό σπουδαστή μας, όπου θα καλύψει τα πρώτα του έξοδα στο εξωτερικό.

Παράλληλα, από το 2007 είμαστε ανάδοχοι τριών παιδιών μέσω των δραστηριοτήτων της Action Aid. Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται επιπλέον δωρεές στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα», στο «Χαμόγελο του Παιδιού», «Πάνος και Χρυσηίδα, Βοήθεια στα παιδιά» και σε άλλες ανθρωπιστικές δραστηριότητες .

LOGO-FINAL-CURVES-FINAL

Τ.: 6937232323, 210 7209580
MAIL: info@bce.com.gr

follow us

Τ.: 6937232323, 210 7209580
MAIL: info@bce.com.gr

follow us

Copyright All Rights Reserved BCE © 2016 / Developed in the Dreamlab & Bliss Creative

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.