ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αξιόπιστη Στρατηγική & Εξατομικευμένη Συμβουλευτική

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες
των Σπουδών στο Εξωτερικό
περιλαμβάνουν:

– Συμβουλευτική στην επιλογή Ειδικότητας και Πανεπιστημίου
– Έρευνα σχετικά με τα κριτήρια εισαγωγής των Πανεπιστημίων
– Καθοδήγηση στη συγγραφή συστατικών επιστολών
– Καθοδήγηση στη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος βάσει Europass / Ακαδημαϊκού προτύπου
– Πλήρης ανάληψη των ενεργειών που απαιτούνται για τις διαδικασίες και τα διαχειριστικά κόστη των αιτήσεων
– Εύρεση καθώς και συμπλήρωση/επεξεργασία αιτήσεων για τις εστίες διαμονής του επιλεγμένου Πανεπιστημίου
– Πλήρη καθοδήγηση για την εξασφάλιση υποτροφιών
– Συμπλήρωση και αποστολή εγγράφων για δανειοδότηση σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς μαθητές
– Υποστήριξη καθ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών
– Συμβουλευτική γονέων
– Συμβουλευτική μέσω Skype

Με το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων σε όλη την Ευρώπη, η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής σπουδαστικών προγραμμάτων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη επιλογή για εσάς. Θέτουμε μαζί σας τα πιο ισχυρά θεμέλια για την οικοδόμηση ενός λαμπρού επαγγελματικού μέλλοντος .

Εξατομικευμένα Προγράμματα Προετοιμασίας για σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία εντός Ελλάδος

Οι μαθητές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρώτο έτος ενός προγράμματος ή που θέλουν να προετοιμαστούν καλύτερα και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, τόσο στην αγγλική γλώσσα όσο και στα μαθήματα που σχετίζονται με το αντικείμενο σπουδών τους, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν κύκλους σεμιναρίων από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους, ο σπουδαστής εισέρχεται στο πρώτο έτος ενός πρώτου πτυχίου και αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές του ιδίου τμήματος, οι οποίοι δεν έχουν προετοιμαστεί βάσει του βρετανικού συστήματος.

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
στην Μεγάλη Βρετανία

Πλήρης συμβουλευτική και καθοδήγηση σε σπουδαστές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρώτο έτος ενός Βρετανικού Πανεπιστημίου ή που θέλουν να προετοιμαστούν καλύτερα και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, τόσο στην αγγλική γλώσσα όσο και στα μαθήματα που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών τους.

ΠΡΩΤΟ ΠΤΥΧΙΟ
στην Μεγάλη Βρετανία

Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε το πρώτο σας πτυχίο στη Μεγάλη Βρετανία, το BCE μπορεί να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας συμβουλέψει σχετικά με την επιλογή αυτή. Το πρώτο πτυχίο διαφοροποιείται ανάλογα με το αντικείμενο σπουδών, π.χ. ΒΑ (Bachelor of Arts), BSc (Bachelor of Science), BEng (Bachelor of Engineering).

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης του BCE, σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τις σπουδές σας στο εξωτερικό και σας καθοδηγούν τόσο σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου και του αντίστοιχου προγράμματος σπουδών. Επιπροσθέτως, εύρεση εστίας μέσω του πανεπιστημίου ή ιδιωτικών οργανισμών.

Ανάληψη όλων των διαδικασιών και επικοινωνία με φορείς που απαιτείται για τη δανειοδότηση των σπουδών σας.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
στην Μεγάλη Βρετανία

Εάν έχετε ολοκληρώσει το προπτυχιακό σας και ψάχνετε για μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης του BCE σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τις μεταπτυχιακές σπουδές σας στο εξωτερικό.

Σας καθοδηγούν τόσο σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου και αντίστοιχου προγράμματος σπουδών, όσο και με την εύρεση εστίας.

Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε τις πρόσθετες διαδικασίες που απαιτούνται για τη δανειοδότηση των σπουδών σας. Η διάρκεια των περισσότερων μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξαρτάται από τον τομέα εξειδίκευσης π.χ. MSc (Master of Science), MA (Master of Arts), MEng (Master of Engineering) του κάθε φοιτητή.

SUMMER COURSES
στη Μ. Βρετανία και τη Μάλτα

Για κάποιον που θέλει να βελτιώσει τα αγγλικά του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του πάνω σε συγκεκριμένα μαθήματα, στην Μεγάλη Βρετανία προσφέρονται καλοκαιρινά προγράμματα από μια εβδομάδα έως δύο μήνες. Εκτός από τα μαθήματα συμμετέχοντας σε ένα summer course, έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα την Μεγάλη Βρετανία μέσα από εκδρομές που οργανώνονται καθώς και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων.

LOGO-FINAL-CURVES-FINAL

Τ.: 6937232323, 210 7209580
MAIL: info@bce.com.gr

follow us

Τ.: 6937232323, 210 7209580
MAIL: info@bce.com.gr

follow us

Copyright All Rights Reserved BCE © 2016 / Developed in the Dreamlab & Bliss Creative

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.